« terug naar vorige pagina

Reisadvies

Reizigersadvisering

U kunt zich voor reisadvies en vaccinaties wenden tot de assistente. Zij heeft samen met de huisarts een speciale opleiding gevolgd voor het verstrekken van dit advies. Voor reizen waar vaccinaties voor benodigd zijn kunt u via deze website een formulier in te vullen ruim zes weken voor vertrek. De assistente heeft dan ruimschoots de tijd om een passend advies te geven en om de vaccinaties te verzorgen.

Indien u zich korter dan zes weken voor vertrek laat adviseren, zijn we soms niet meer in staat om u volledig te vaccineren. U loopt daardoor soms een gezondheidsrisico en wij zullen u daar dan op wijzen.

Alle reisadviezen worden door de huisarts vooraf gecontroleerd. De huisarts staat ingeschreven in het register van reizigersgeneeskundigen.

an het reisadvies zijn kosten verbonden. Een reisadvies buiten Europa kost € 57.43. Voor een reisadvies binnen Europa krijgt u 59% korting.

In deze prijs is het persoonlijk advies en het toedienen van alle vaccins inbegrepen. Het vaccin zelf moet bij de apotheek worden afgerekend. U krijgt een rekening mee van de assistente. Sommige zorgverzekeraars vergoeden een deel van de kosten, u kunt dit nakijken in de polisvoorwaarden.

Download ons formulier nieuwe-reisadvies-intakeformulier en lever deze zo volledig mogelijk gevuld in bij de balie.