« terug naar vorige pagina

Apotheek

Apotheek De Drie Stellingen

Onze praktijk is online verbonden met apotheek De Drie Stellingen in Oosterwolde.

Medicijnen die uw huisarts tijdens het spreekuur voorschrijft worden direct elektronisch doorgezonden naar de apotheek. Voor medicatie dat met spoed gestart moet worden, kunt u dezelfde dag terecht bij de apotheek.

U kunt herhaalmedicatie rechtstreeks bij de apotheek bestellen, kijk voor de mogelijkheden op de website van de apotheek: www.dedriestellingen.nl. Medicatie aangevraagd op werkdagen vóór 12.00 uur, staat uiterlijk na twee werkdagen vanaf 13.00 uur voor u klaar. De apotheek verstuurt een afhaalbericht per e-mail wanneer uw bestelling klaar ligt.

Wilt u optimaal gemak? Dan kunt u gebruik maken van de herhaalservice. Meer informatie kunt u vragen bij de apotheek.

Medicijnen die door apotheek De Drie Stellingen zijn geleverd, zijn in de huisartspraktijk direct zichtbaar. Medicijnen die u door een andere apotheek geleverd krijgt, zijn zichtbaar indien u toestemming heeft gegeven uw gegevens te delen via het LSP.

 

Adres:
Gezondheidscentrum Oosterwolde, Brink 1-101

Oosterwolde (FR)
tel. : 0516-515001
e-mail : oosterwolde@kadds.nl

Website: www.dedriestellingen.nl

 

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag:
08.00 – 12.00 uur en 13.00 – 17.30 uur

Zaterdag:
10.00 uur – 13.00 uur

Buiten openingstijden
Buiten deze openingstijden kunt u met recepten terecht bij de   Smellinghe Spoedapotheek , Compagnonsplein 1 te Drachten,

terrein Ziekenhuis Nij Smellinghe, tel. 0512-547521.

De Smellinghe Spoedapotheek heeft inzage in uw medicatiedossier en de verstrekte recepten zijn voor Apotheek De Drie Stellingen en voor ons ook direct zichtbaar.