« terug naar vorige pagina

Apotheek

Apotheek De Drie Stellingen

Onze praktijk is online verbonden met apotheek De Drie Stellingen in Oosterwolde.

Medicijnen die uw huisarts tijdens het spreekuur voorschrijft worden direct elektronisch doorgezonden naar de apotheek. U kunt ze ‘s middags na drie uur ophalen, uw recept is dan reeds door de apotheek verwerkt.

Wilt u de voorgeschreven medicijnen direkt ophalen vraag dan om het recept direct na afloop van het consult.

Voor uw herhaalrecepten is er in november 2009 een speciale herhaalservice ingericht. Hoe dit werkt leest u bij HERHAALRECEPTEN

Medicijnen die u in het ziekenhuis voorgeschreven krijgt en die door apotheek De Drie Stellingen worden afgeleverd zijn in de huisartspraktijk direct zichtbaar. Zo is de medicatiebewaking optimaal gewaarborgd.

Voor medicijnen die u elders ophaalt en die niet direct in het systeem van ons of van apotheek De Drie Stellingen worden ingebracht kan geen optimale bewaking gegarandeerd worden. Dit kan leiden tot vervelende misverstanden of zelfs tot medicatiefouten.

Adres:
GCO, Brink 1

Oosterwolde (FR)
tel. : 0516-515001
fax : 0516-515908
e-mail : apotheekteam@planet.nl

Website: http://www.apotheekde3stellingen.nl

 

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag:
08.00 – 12.00 uur en 13.00 – 17.30 uur

Zaterdag:
10.00 uur – 13.00 uur

Buiten openingstijden
Buiten deze openingstijden kunt u met recepten terecht bij de   Smellinghe Spoedapotheek , Compagnonsplein 1 te Drachten,

terrein Ziekenhuis Nij Smellinghe, tel. 0512-547521.

De Smellinghe Spoedapotheek heeft inzage in uw medicatiedossier en de verstrekte recepten zijn voor Apotheek De Drie Stellingen en voor ons ook direct zichtbaar.